Manaʻo kōkua no ka hoʻohana ʻana i nā Pulu Pull-up

Manaʻo kōkua no ka hoʻohana ʻana i nā Pulu Pull-up

He mea maʻamau ka incontinence a he mea maʻamau i waena o nā mākua.He mea paʻakikī ka mālama ʻana i ke ola o kēlā me kēia lā inā ʻoe a i ʻole ka mea āu e mālama nei e ka incontinence.
No ka poʻe me ka incontinence, hiki iā mākou ke hāʻawi iā lākou me Freedom & Mobility.
ʻO nā diapers makua he palekana loa a olakino no ka hoʻohana ʻana o nā mākua.

Pehea e ʻaʻahu ai i ka Diaper Huki Hoʻopau

ʻO ka huki ʻana i nā diapers makua ke kōkua i ka pale a me ka hōʻoluʻolu, akā ke ʻaʻahu pono ʻia.ʻO ka hoʻohana ʻana i ka diaper huki hoʻopau pono e pale pono i ka liki a me nā mea hilahila ʻē aʻe i ka lehulehu.Mālama pū lākou i ka hōʻoluʻolu i ka wā e hele ai a i ka pō.

1. E koho i ka Pono Pono

He nui ka poʻe i loaʻa i ka incontinence i nā pilikia me kā lākou diapers no ka mea, ke komo hewa nei lakou.ʻAʻole pono ka diaper nui loa a hiki ke hoʻoheheʻe.Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻaʻole ʻoluʻolu ka huki paʻa ʻana a pale i ka neʻe ʻana.He mea nui ka loaʻa ʻana o ka nui kūpono, a me ke kiʻekiʻe o ka incontinence i hoʻolālā ʻia ka huahana e lawelawe.E ana i kou pūhaka ma ko lākou wahi ākea, ma lalo pono o ka piko e kiʻi i ka nui.Loaʻa i nā pahu like ʻole nā ​​palapala nui a hāʻawi nā mea ʻē aʻe i nā laʻana manuahi i hiki iā ʻoe ke ʻike i ke kūpono kūpono.

2. Hoʻomākaukau i ka Diaper

Wehe i nā kiaʻi leak mai ka pili i loko o ka ʻāpana hoʻopaʻa o ka diaper.Mai hoʻopā i loko o ka diaper i ka wā e hoʻomākaukau ai, i ʻole e hoʻohaumia i ka huahana.

3. Wearing Pull Up Diapers

E hoʻokomo i kekahi wāwae i luna o ka diaper a huki iki i luna, e hana hou me kekahi wāwae a huki mālie i ka diaper.Hana lākou e like me nā pants ʻē aʻe a maʻalahi no ka poʻe ʻaʻole makemake i ke kōkua.

Pono e hoʻonoho ʻia ka ʻaoʻao lōʻihi o ka diaper ma hope.E hoʻoneʻe i ka diaper a ʻoluʻolu.

E hōʻoia i ka hoʻopili pono ʻana o ka diaper a puni ka ʻāʻī a hoʻopaʻa pono i ka pili ʻana o ka wahi hoʻopaʻa me kou kino.Hoʻoulu kēia i nā kinikona i loko o ka diaper kuleana no ka hoʻomalu ʻana i ka ʻala a hōʻoiaʻiʻo i ka komo ʻana o ka wai.


Ka manawa hoʻouna: Jan-30-2023